Set cadou Crăciun/Secret Santa lumânări din ceară naturală de soia și palmier, A Graceful Christmas, cu note de arțar, portocală și condimente (1 lumânare ceară palmier omuleț de turtă dulce și 1 lumânare ceară soia vas aluminiu)

Prețul inițial a fost: 79,00 lei.Prețul curent este: 69,00 lei.

Stoc epuizat

 •  Tabel de mărimi
  Adaugă gratuit un mesaj personalizat
  Experiență de cadou la fiecare comandă
  Livrare standard  1-3 zile lucrătoare (19,9 lei)
  Livrare la Easybox  1-3 zile lucrătoare (12,9 lei)
  Livrare gratuită la comenzile de peste 129 lei.
 •  Livrare & Retur

  Formular de retur simplificat

  Condiți de retur

  Poți solicita un retur în termen de maximum 14 zile de la data primirii coletului. Ai retur rapid prin formularul de mai jos:

 •  Pune o întrebare
SKU: GRACEHOME021

Set cadou Crăciun lumânări din ceară naturală de soia și palmier, A Graceful Christmas, cu note de arțar, portocală și condimente (1 lumânare ceară palmier omuleț de turtă dulce și 1 lumânare ceară soia vas aluminiu) – Set cadou Crăciun format din lumânări din ceară naturală, cu parfum de Crăciun (portocală, arțar și condimente). Este ideal pentru perioada sărbătorilor, cu atât mai mult cu cât vine gata împachetat și pregătit de a fi dăruit. Setul conține:

 • 1 lumânare decorativă din ceară de palmier, în formă de omuleț de turtă dulce, cu note de arțar, portocală și condimente;
 • 1 lumânare din ceară de soia, cu note de arțar, portocală și condimente, turnată manual în vas de aluminiu;
 • 1 cutie cu fereastră;
 • ambalare cadou;
 • mesaj personalizat (gratuit, se va completa în câmpul dedicat din pagina de finalizare a comenzii).

Lumânare decorativă parfumată din ceară de palmier, în formă de omuleț de turtă dulce, cu note de arțar, portocală și condimente, Ediție limitată Crăciun – Lumânare decorativă în formă de omuleț de turtă dulce, din ceară naturală de palmier 100%, parfumată cu note delicate provenite din uleiul esențial cu parfum de Crăciun – arțar, portocală și condimente (scorțișoară, cuișoare). Lumânărica este decorată cu un mic clopoțel și cu șnur alb-verde și vine ambalată în cutiuță albă, similară lumânării în formă de fulg. Lumânarea este produsă în România, din dragoste și pasiune pentru frumos și pentru produse de calitate, sustenabile.

Lumânarea parfumată din ceară de palmier A Graceful Christmas reprezintă un cadou minunat de Crăciun alături de celelalte produse handmade din colecția Christmas Edition. Totodată, omulețul de turtă dulce parfumat va bucura cu siguranță și copilașii voștri, așa că nu ezitați să le faceți o bucurie parfumată.

Mai multe detalii se regăsesc în pagina de produs – vezi detalii.

Lumânare parfumată din ceară de soia, cu note de arțar, portocală și condimente, vas aluminiu, Ediție limitată Crăciun – Lumânare din ceară naturală de soia 100%, parfumată cu note delicate provenite din uleiul esențial cu parfum de Crăciun – arțar, portocală și condimente (scorțișoară, cuișoare) și turnată manual în suport reutilizabil din aluminiu. Lumânărica este decorată cu elemente de Crăciun – portocală uscată, baton scorțișoară, plante uscate naturale. Lumânarea este produsă în România, din dragoste și pasiune pentru frumos și pentru produse de calitate, sustenabile.

Lumânarea parfumată din ceară de soia, A Graceful Christmas, reprezintă alegerea ideală pentru a dărui un cadou parfumat celor dragi. Cu parfum și decor de Crăciun, lumânarea din ceară de soia în vas de aluminiu va parfuma casele voastre, creând atmosfera perfectă de sărbători.

Mai multe detalii se regăsesc în pagina de produs – vezi detalii.

Utilizare:

 • Înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5 mm.
 • Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5 mm de ceară și nu o mai reaprindeți.
 • Lăsați cel puțin 10 cm distanță între două lumânări aprinse.
 • Asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte.
 • Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă mai mult de 4 ore.
 • Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată.
 • Nu lăsați lumânările la îndemâna copiilor sau în preajma animalelor de casă.

De ce să alegeți lumânările noastre?

 • Ceară naturală 100% – lumânările MyGrace sunt produse folosind ceară naturală 100%, respectiv: ceară de soia pură sau ceară de palmier. De asemenea, decorul lumânărilor turnate în recipiente este reprezentat de flori naturale uscate, iar fitilul este fie de bumbac, fie de lemn.
 • Produse sustenabile, prietenoase cu mediul – ceara este naturală, recipientele sunt reciclabile, iar ambalajele sunt simple, din hârtie.
 • Produse handmade – lumânările noastre sunt realizate și turnate manual cu pasiune și răbdare, iar decorul este aplicat cu măiestrie și cu multă atenție la detalii.
 • Parfumuri premium – parfumuri discrete, durabile, special concepute pentru aceste tipuri de ceară.
 • Produs 100% românesc – MyGrace susține producătorii locali, punând preț pe calitate, creativitate și atenție la detalii. Astfel a luat naștere și gama de produse MyGrace Home & Care, prin colaborare cu producători dedicați, talentați și muncitori. În acest fel, susținem dezvoltarea micilor afaceri locale și, totodată, contribuim la introducerea pe piață a unor produse calitative, 100% organice, prietenoase cu mediul.
 • Produse unicat – produsele handmade sunt unice datorită procesului artizanal, așa că vă puteți bucura, de fiecare dată, de un nou produs, special conceput pentru voi.

Fiind produse obținute artizanal, fiecare dintre acestea este unic, având un aspect distinctiv, astfel că textura și nuanțele pot diferi ușor comparativ cu pozele de produs.

Tip

Seturi cadou

Componente set

– 1 lumânare decorativă din ceară de palmier, în formă de omuleț de turtă dulce, cu note de arțar, portocală și condimente – 1 lumânare din ceară de soia, cu note de arțar, portocală și condimente, turnată manual în vas de aluminiu

Note principale

Crăciun – portocală, arțar, condimente

Produs natural

Ingrediente 100% naturale, fără parabeni sau emulgatori

Produs handmade

Producător local, produs 100% românesc

Gramaj

Lumânare din ceară de palmier, în formă de omuleț de turtă dulce – 60 g. Lumânare din ceară de soia, vas aluminiu – 70 g.

Colecții

Christmas Edition, Handmade with Grace, MyGrace Home

Coșul meu

Ai adăugat produsul în coș.

Favorite
Recently Viewed
Categorii

Set cadou Crăciun/Secret Santa lumânări din ceară naturală de soia și palmier, A Graceful Christmas, cu note de arțar, portocală și condimente (1 lumânare ceară palmier omuleț de turtă dulce și 1 lumânare ceară soia vas aluminiu)

Prețul inițial a fost: 79,00 lei.Prețul curent este: 69,00 lei.

Pune o întrebare