Set cadou Crăciun/Secret Santa ”HoHoHo with Grace” (2 bombe de baie, 1 săpun natural Crăciun)

65,00 lei

Stoc epuizat

 •  Tabel de mărimi
  Adaugă gratuit un mesaj personalizat
  Experiență de cadou la fiecare comandă
  Livrare standard  1-3 zile lucrătoare (19,9 lei)
  Livrare la Easybox  1-3 zile lucrătoare (12,9 lei)
  Livrare gratuită la comenzile de peste 129 lei.
 •  Livrare & Retur

  Formular de retur simplificat

  Condiți de retur

  Poți solicita un retur în termen de maximum 14 zile de la data primirii coletului. Ai retur rapid prin formularul de mai jos:

 •  Pune o întrebare
SKU: GRACEHOME023

Set cadou Crăciun/Secret Santa ”HoHoHo with Grace” (2 bombe de baie, 1 săpun natural Crăciun) – Set cadou, perfect pentru a face surprize plăcute persoanelor dragi din viața voastră. Setul conține:

 • 2 bombițe de baie, diverse sortimente (100g/bombiță);
 • 1 săpun natural MyGrace cu scorțișoară, portocală și cuișoare, Ediție limitată Crăciun, 100 g;
 • 1 cutie cu fereastră;
 • ambalare cadou;
 • mesaj personalizat (gratuit, se va completa în câmpul dedicat din pagina de finalizare a comenzii).

Sortimentele sunt alese la întâmplare din cele existente pe site și pot fi consultate în paginile individuale de produs, după cum urmează:

a) bombe de baie

b) săpun natural MyGrace cu scorțișoară, portocală și cuișoare, Ediție limitată Crăciun, 100 g – vezi detalii produs.

Aceste produse sunt indicate pentru toate tipurile de piele și conțin ingrediente 100% naturale, fără parabeni, emulgatori sau coloranți. Fiind produse obținute artizanal, fiecare dintre acestea este unic, având un aspect distinctiv, astfel că textura și nuanțele pot diferi ușor comparativ cu pozele de produs.

Detaliile pot fi consultate accesând paginile fiecărui produs (vezi link-urile de mai sus).

De ce să alegeți produsele handmade de la MyGrace?

 • Ingrediente naturale, de înaltă calitate – ingrediente naturale, organice, de înaltă calitate, respectiv: uleiuri vegetale, extracte din plante, uleiuri esențiale. Așadar, bombițele de baie și săpunurile MyGrace conțin ingrediente 100% naturale, nu conțin parabeni, emulgatori sau coloranți artificiali.
 • Îngrijire delicată și blândă a pielii – bombițele și săpunurile naturale sunt mai blânde comparativ cu cele din comerț deoarece nu conțin ingrediente agresive sau substanțe care usucă pielea. Astfel, puteți să vă bucurați de o piele intens hidratată și catifelată, precum și de o experiență de baie relaxantă.
 • Produse sustenabile, prietenoase cu mediul – fabricarea bombelor de baie și a săpunurilor reprezintă un proces eco-friendly, în sensul în care impactul asupra mediului este mai mic decât al celor din comerț: ingrediente naturale, care poluează mai puțin și ambalaje simple, din hârtie.
 • Grijă pentru pielea sensibilă – datorită ingredientelor naturale, bombițele și săpunurile handmade sunt blânde cu pielea. Cu toate acestea, persoanele cu pielea foarte sensibilă sau cu afecțiuni dermatologice pot consulta un specialist înainte de utilizarea produselor handmade de îngrijire a pielii.
 • Produs 100% românesc – MyGrace susține producătorii locali, punând preț pe calitate, creativitate și atenție la detalii. Astfel a luat naștere și gama de produse MyGrace Home & Care, prin colaborare cu producători dedicați, talentați și muncitori. În acest fel, susținem dezvoltarea micilor afaceri locale și, totodată, contribuim la introducerea pe piață a unor produse calitative, 100% organice, prietenoase cu mediul.
 • Produse unicat – produsele handmade sunt unice datorită procesului artizanal, așa că vă puteți bucura, de fiecare dată, de un nou produs, special conceput pentru voi.

Pozele sunt cu caracter orientativ, sortimentele din setul cadou putând varia.

Tip

Seturi cadou

Componente set

2 bombițe de baie, diverse sortimente (100g/bombiță) 1 săpun natural MyGrace cu scorțișoară, portocală și cuișoare, Ediție limitată Crăciun, 100 g

Întrebuințare

Corp

Produs natural

Ingrediente 100% naturale, fără parabeni sau emulgatori

Produs handmade

Producător local, produs 100% românesc

Gramaj

Săpun natural – 100 g Bombe de baie – 100 g * 2 buc.

Colecții

Christmas Edition, Handmade with Grace, MyGrace Care

Coșul meu

Ai adăugat produsul în coș.

Favorite
Recently Viewed
Categorii

Set cadou Crăciun/Secret Santa ”HoHoHo with Grace” (2 bombe de baie, 1 săpun natural Crăciun)

65,00 lei

Pune o întrebare