Set cadou Crăciun ”Ești frumoasă” (1 pereche cercei din argint 925 cu perle de cultură, 1 lumânare ceară soia vas rășină ecologică, 1 lumânare parfumată ceară palmier, 1 săpun natural Crăciun 50 g, 1 bombă de baie, 1 lip balm)

179,00 lei

Stoc epuizat

 •  Beneficii & Livrare
  Adaugă gratuit un mesaj personalizat
  Experiență de cadou la fiecare comandă
  Livrare standard  1-3 zile lucrătoare (19,9 lei)
  Livrare la Easybox  1-3 zile lucrătoare (12,9 lei)
  Livrare gratuită la comenzile de peste 129 lei.
 •  Retur

  Formular de retur simplificat

  Condiți de retur

  Poți solicita un retur în termen de maximum 14 zile de la data primirii coletului. Ai retur rapid prin formularul de mai jos:

 •  Pune o întrebare

  Set cadou Crăciun ”Ești frumoasă” (1 pereche cercei din argint 925 cu perle de cultură, 1 lumânare ceară soia vas rășină ecologică, 1 lumânare parfumată ceară palmier, 1 săpun natural Crăciun 50 g, 1 bombă de baie, 1 lip balm)

  179,00 lei

  Pune o întrebare

  SKU: GRACEHOME031

  Set cadou Crăciun ”Ești frumoasă” (1 pereche cercei din argint 925 cu perle de cultură, 1 lumânare ceară soia vas rășină ecologică, 1 lumânare parfumată ceară palmier, 1 săpun natural Crăciun 50 g, 1 bombă de baie, 1 lip balm) – Setul perfect pentru a aduce bucurie femeilor dragi din viața ta. Setul conține:

  • 1 pereche de cercei din argint 925 cu perle de cultură;
  • 1 lumânare decorativă parfumată din ceară de palmier, în formă de inimioară, cu note florale și vanilie, 70 g;
  • 1 lumânare din ceară de soia, cu note florale și vanilie, turnată manual în vas de rășină ecologică, 60 g;
  • 1 bombă de baie, diverse sortimente, 100 g;
  • 1 balsam de buze natural MyGrace, aromă naturală de ciocolată;
  • 1 săpun natural MyGrace cu scorțișoară, portocală și cuișoare, Ediție limitată Crăciun, 50 g;
  • 1 cutie din bambus;
  • ambalare cadou;
  • mesaj personalizat (gratuit, se va completa în câmpul dedicat din pagina de finalizare a comenzii).

  Sortimentele pot fi consultate în paginile individuale de produs, după cum urmează:

  a) cercei din argint 925 cu perle de cultură – modelul este ales la întâmplare din următoarele modele de cercei din argint:

  b) bombe de baie, alese la întâmplare din sortimentele existente:

  d) lumânare decorativă parfumată din ceară de palmier, în formă de inimioară, cu note florale și vanilie – vezi detalii produs.

   

  e) lumânare din ceară de soia, cu note florale și vanilie, turnată manual în vas de rășină ecologică – vezi detalii produs.

   

  f)  balsam de buze natural MyGrace – vezi detalii produs.

   

  g) săpun natural MyGrace cu scorțișoară, portocală și cuișoare, Ediție limitată Crăciun, 50 g – vezi detalii produs.

   

  Fiind produse obținute artizanal, fiecare dintre acestea este unic, având un aspect distinctiv, astfel că textura și nuanțele pot diferi ușor comparativ cu pozele de produs. Detaliile pot fi consultate accesând paginile fiecărui produs (vezi link-urile de mai sus).

  De ce să alegeți produsele handmade de la MyGrace?

  • Ingrediente naturale, de înaltă calitate – ingrediente naturale, organice, de înaltă calitate, respectiv: uleiuri vegetale, extracte din plante, uleiuri esențiale. Așadar, produsele MyGrace conțin ingrediente 100% naturale, nu conțin parabeni, emulgatori sau coloranți artificiali.
  • Îngrijire delicată și blândă a pielii – produsele naturale sunt mai blânde comparativ cu cele din comerț deoarece nu conțin ingrediente agresive sau substanțe care usucă pielea. Astfel, puteți să vă bucurați de o piele intens hidratată și catifelată, precum și de o experiență relaxantă.
  • Produse sustenabile, prietenoase cu mediul – fabricarea produselor noastre reprezintă un proces eco-friendly, în sensul în care impactul asupra mediului este mai mic decât al celor din comerț: ingrediente naturale, care poluează mai puțin și ambalaje simple, din hârtie.
  • Grijă pentru pielea sensibilă – datorită ingredientelor naturale, produsele noastre sunt blânde cu pielea. Cu toate acestea, persoanele cu pielea foarte sensibilă sau cu afecțiuni dermatologice pot consulta un specialist înainte de utilizarea produselor handmade de îngrijire a pielii.
  • Produs 100% românesc – MyGrace susține producătorii locali, punând preț pe calitate, creativitate și atenție la detalii. Astfel a luat naștere și gama de produse MyGrace Home & Care, prin colaborare cu producători dedicați, talentați și muncitori. În acest fel, susținem dezvoltarea micilor afaceri locale și, totodată, contribuim la introducerea pe piață a unor produse calitative, 100% organice, prietenoase cu mediul.
  • Produse unicat – produsele handmade sunt unice datorită procesului artizanal, așa că vă puteți bucura, de fiecare dată, de un nou produs, special conceput pentru voi.

  Pozele sunt cu caracter orientativ, sortimentele din setul cadou putând varia.

  Tip

  Seturi cadou

  Componente set

  1 pereche de cercei din argint 925 cu perle de cultură 1 lumânare decorativă parfumată din ceară de palmier, în formă de inimioară, cu note florale și vanilie, 70 g 1 lumânare din ceară de soia, cu note florale și vanilie, turnată manual în vas de rășină ecologică, 60 g 1 bombă de baie, diverse sortimente, 100 g 1 balsam de buze natural MyGrace, aromă naturală de ciocolată, 6 g 1 săpun natural MyGrace cu scorțișoară, portocală și cuișoare, Ediție limitată Crăciun, 50 g

  Întrebuințare

  Bijuterii, Home & Care

  Produs natural

  Ingrediente 100% naturale, fără parabeni sau emulgatori

  Produs handmade

  Producător local, produs 100% românesc

  Gramaj

  Bombe de baie – 100 g Lumânare parfumată – 60 g/70 g Balsam de buze – 6 g Săpun natural – 50 g

  Colecții

  Christmas Edition, Handmade with Grace, MyGrace Care

  Coșul meu

  Ai adăugat produsul în coș.

  Close Favorite
  Close Recently Viewed
  Categorii