Politica de retur

În continuare sunt descrise instrucțiunile pe care trebuie să le urmați în cazul în care doriți să returnați un produs achiziționat prin intermediul site-ului MYGRACE. Aceste instrucțiuni sunt prezentate pentru a simplifica detaliile descrise în Termenii și Condițiile site-ului, care au statutul de contract la distanță și care definesc drepturile și obligațiile fiecărei părți. Acestea au fost acceptate de dumneavoastră în momentul în care ați utilizat serviciile site-ului MYGRACE și ați plasat comanda.

  Pentru a efectua returul unui produs, puteți urma instrucțiunile de mai jos:
 • trimiteți un email pe adresa contact@mygrace.ro cu titlul “Retur comanda NUMĂRUL COMENZII“;
 • mesajul trebuie să conțină următoarele detalii folosite în momentul plasării comenzii:
  1. nume client
  2. număr de telefon
  3. denumire produs
  4. numărul comenzii
  5. motivul returnării
  6. modul în care doriți să efectuați returul (returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea produsului/schimb);
  7. contul bancar în care solicitați restituirea contravalorii bunurilor (în cazul în care ați ales plata ramburs).
Dacă numărul de telefon pe care doriți să fiți contactat este diferit de cel care a fost folosit când s-a efectuat comanda, vă rugăm să-l menționați în interiorul mesajului;
 • în cel mai scurt timp posibil veți fi contactat, telefonic sau pe email, de către unul dintre operatorii noștri. Acesta vă va informa care sunt pașii necesari pentru returnarea produsului.
  Mențiuni suplimentare:
 • produsul trebuie să nu conțină semne de uzură sau consum. Produsul împreună cu ambalajul producătorului trebuie împachetate corespunzător, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât să nu prezinte urme de deteriorare cauzate de împachetarea deficitară;
 • odată cu înregistrarea cererii de retur, veți fi contactat de către echipa MYGRACE pentru a vă informa cu privire la returul dumneavoastră;
 • trimiteți pe adresa de email contul bancar în care solicitați restituirea contravalorii produsului (în cazul în care ați ales plata ramburs). Dacă plata s-a efectuat prin plata online cu cardul, suntem obligați să vă restituim banii în contul din care s-a efectuat plata;
 • conform legii, avem obligația să vă restituim banii în termen de 30 de zile de la primirea produsului;
 • conform OUG 34/2014 aveți dreptul să returnați orice produs în termen de 14 zile de la primirea acestuia prin curier. Retururile care depășesc această perioadă pot fi efectuate numai dacă îndeplinesc condițiile de garanție ale produsului / serviciului.

Costul returului și/sau al înlocuirii produsului va fi suportat de MYGRACE doar în cazul în care produsul livrat este defect sau diferit față de cel comandat. În caz contrar, costurile de transport revin în responsabilitatea Utilizatorului/Cumpărătorului (dacă nu se specifică altfel în oferta respectivă sau dacă nu se află sub incidența unei promoții specifice).

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 următoarele: „c) furnizarea de produse confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar; d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator; f) furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.”

În maximum 14 zile calendaristice din momentul primirii bunului puteți solicita rambursarea sumei achitate indiferent de motivul cererii de retur. Solicitarea o puteți comunica în scris la adresa contact@mygrace.ro.

MYGRACE își rezervă dreptul de a investiga orice cerere de retur și de a nu da curs cererilor de retur frauduloase sau abuzive care se produc după: consumarea/ prestarea/achiziționarea bunului sau a serviciului.

Rambursarea banilor se face exclusiv  în contul bancar pe care clientul ni l-a adus la cunoștință.

Produse
Caută
Favorite
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner