Mărțișor – Set mini săpunuri naturale MyGrace, diverse sortimente, 5 buc.

Prețul inițial a fost: 49,00 lei.Prețul curent este: 42,00 lei.

Stoc epuizat

 •  Tabel de mărimi
  Adaugă gratuit un mesaj personalizat
  Experiență de cadou la fiecare comandă
  Livrare standard  1-3 zile lucrătoare (19,9 lei)
  Livrare la Easybox  1-3 zile lucrătoare (12,9 lei)
  Livrare gratuită la comenzile de peste 129 lei.
 •  Livrare & Retur

  Formular de retur simplificat

  Condiți de retur

  Poți solicita un retur în termen de maximum 14 zile de la data primirii coletului. Ai retur rapid prin formularul de mai jos:

 •  Pune o întrebare
SKU: GRACECARE022-M

Mărțișor – Set mini săpunuri naturale MyGrace – set 5 săpunașe naturale MyGrace, sortimente variate. Setul conține 5 săpunașe a câte 20 g/săpun din următoarele sortimente:

 

Setul este perfect pentru a testa săpunașele noastre și a vă convinge că sunt potrivite pentru voi. Reprezintă produse de îngrijire recomandate pentru rutina zilnică și, în același timp, pot reprezenta un cadou potrivit pentru persoanele dragi, alături de celelalte produse din gama handmade de îngrijire a pielii.

 

Aceste săpunașe naturale sunt indicate pentru toate tipurile de piele și conțin ingrediente 100% naturale, fără parabeni, emulgatori sau coloranți.

 

Fiind produse obținute artizanal, fiecare săpun este unic, având un aspect distinctiv, astfel că textura și nuanțele pot diferi ușor comparativ cu pozele de produs.

 

Utilizare: Aplicați pe pielea umedă, masați până obțineți o spumă bogată, apoi clătiți.

Depozitare: A se păstra într-o savonieră cu scurător, pentru a evita contactul prelungit cu apa. În felul acesta vă puteți bucura o perioadă mai lungă de timp de produs.

Metodă de obținere: Săpunurile naturale MyGrace sunt obținute prin metoda la rece, cunoscută și sub denumirea de ”cold process soap making”. Aceasta este una dintre tehnicile tradiționale de fabricare a săpunurilor, care nu necesită căldură suplimentară în timpul procesului. Ulterior, săpunul natural este maturat minimum patru săptămâni și abia după încheierea acestei perioade săpunul este gata de utilizare. Unul dintre principalele avantaje ale acestei metode este acela că păstrează active proprietățile ingredientelor și, pe această cale, beneficiile uleiurilor și ale celorlalte ingrediente organice. Totodată, prin metoda la rece se produce glicerina, care rămâne în săpun, fapt ce contribuie la crearea unor săpunuri hidratante și blânde cu pielea.

 

Beneficii generale:

De ce să alegeți săpunurile naturale de la MyGrace?

 • Ingrediente naturale, de înaltă calitate – săpunurile de casă sunt produse folosind ingrediente naturale, organice, de înaltă calitate, respectiv: uleiuri vegetale, extracte din plante, uleiuri esențiale. Așadar, săpunurile naturale MyGrace conțin ingrediente 100% naturale, nu conțin parabeni, emulgatori sau coloranți.
 • Îngrijire delicată și blândă a pielii – săpunurile naturale sunt mai blânde comparativ cu săpunurile din comerț deoarece nu conțin ingrediente agresive sau substanțe care usucă pielea. Astfel, puteți să vă bucurați de o piele intens hidratată, datorată glicerinei și uleiurilor naturale din compoziția săpunurilor MyGrace.
 • Produse sustenabile, prietenoase cu mediul – fabricarea săpunurilor naturale reprezintă un proces eco-friendly, în sensul în care impactul asupra mediului este mai mic decat în cazul săpunurilor din comerț: ingrediente naturale, care poluează mai puțin și ambalaje simple, din hârtie.
 • Grijă pentru pielea sensibilă – datorită ingredientelor naturale, săpunurile handmade sunt blânde cu pielea, asigurând o hidratare intensă și o reducere a uscăciunii. Cu toate acestea, persoanele cu pielea foarte sensibilă sau cu afecțiuni dermatologice pot consulta un specialist înainte de utilizarea produselor handmade de îngrijire a pielii.
 • Produs 100% românesc – MyGrace susține producătorii locali, punând preț pe calitate, creativitate și atenție la detalii. Astfel a luat naștere și gama de produse MyGrace Home & Care, prin colaborare cu producători dedicați, talentați și muncitori. În acest fel, susținem dezvoltarea micilor afaceri locale și, totodată, contribuim la introducerea pe piață a unor produse calitative, 100% organice, prietenoase cu mediul.
 • Metoda de obținere – săpunurile naturale din gama MyGrace Care sunt obținute prin metoda la rece și maturate minimum patru săptămâni. Prin metoda la rece, proprietățile active ale uleiurilor și unturilor vegetale se păstrează, ceea ce înseamnă că săpunul natural obținut printr-o astfel de metodă este unul calitativ, net superior în comparație cu produsele similare din comerț.
 • Produse unicat – produsele handmade sunt unice datorită procesului artizanal, așa că vă puteți bucura, de fiecare dată, de un nou produs, special conceput pentru voi.

 

Beneficiile particulare ale săpunașelor se regăsesc în paginile de prezentare ale săpunurilor care compun acest set.

Tip

Săpun natural

Note principale

1. Proteină de mătase, lavandă 2. Lime, busuioc, mandarină 3. Spirulină, curcuma, argilă verde 4. Cafea, ulei de portocală 5. Salvie, tămâie

Întrebuințare

Mâini, corp și față

Produs natural

Ingrediente 100% naturale, fără parabeni sau emulgatori

Produs handmade

Producător local, produs 100% românesc

Gramaj

20 g * 5 buc.

Colecții

Handmade with Grace, MyGrace Care

Coșul meu

Ai adăugat produsul în coș.

Favorite
Recently Viewed
Categorii

Mărțișor - Set mini săpunuri naturale MyGrace, diverse sortimente, 5 buc.

Prețul inițial a fost: 49,00 lei.Prețul curent este: 42,00 lei.

Pune o întrebare