Lumânare parfumată din ceară de palmier, în formă de omuleț de turtă dulce, cu note de arțar, portocală și condimente, Ediție limitată Crăciun

Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 19,00 lei.

Stoc epuizat

 •  Beneficii & Livrare
  Adaugă gratuit un mesaj personalizat
  Experiență de cadou la fiecare comandă
  Livrare standard  1-3 zile lucrătoare (19,9 lei)
  Livrare la Easybox  1-3 zile lucrătoare (12,9 lei)
  Livrare gratuită la comenzile de peste 129 lei.
 •  Retur

  Formular de retur simplificat

  Condiți de retur

  Poți solicita un retur în termen de maximum 14 zile de la data primirii coletului. Ai retur rapid prin formularul de mai jos:

 •  Pune o întrebare

  Lumânare parfumată din ceară de palmier, în formă de omuleț de turtă dulce, cu note de arțar, portocală și condimente, Ediție limitată Crăciun

  Prețul inițial a fost: 35,00 lei.Prețul curent este: 19,00 lei.

  Pune o întrebare

  SKU: GRACEHOME020

  Lumânare parfumată din ceară de palmier, în formă de omuleț de turtă dulce, cu note de arțar, portocală și condimente, Ediție limitată Crăciun – Lumânare decorativă în formă de omuleț de turtă dulce, din ceară naturală de palmier 100%, parfumată cu note delicate provenite din uleiul esențial cu parfum de Crăciun – arțar, portocală și condimente (scorțișoară, cuișoare). Lumânărica este decorată cu un mic clopoțel și cu șnur alb-verde și vine ambalată în cutiuță albă, similară lumânării în formă de fulg. Lumânarea este produsă în România, din dragoste și pasiune pentru frumos și pentru produse de calitate, sustenabile.

  Lumânarea parfumată din ceară de palmier A Graceful Christmas reprezintă un cadou minunat de Crăciun alături de celelalte produse handmade din colecția Christmas Edition. Totodată, omulețul de turtă dulce parfumat va bucura cu siguranță și copilașii voștri, așa că nu ezitați să le faceți o bucurie parfumată.

   

  Lumânările noastre handmade conțin ceară de palmier pură, o ceară naturală, eco și netoxică, iar fitilul este din bumbac 100%. De asemenea, parfumurile utilizate sunt premium, special create pentru acest tip de ceară, astfel că lumânările vor emana un parfum discret chiar dacă nu sunt aprinse.

   

  Fiind produse obținute artizanal, fiecare lumânare este unică, având un aspect distinctiv, astfel că textura și nuanțele pot diferi ușor comparativ cu pozele de produs.

   

  Utilizare:

  • Înainte de a aprinde lumânarea, scurtați întotdeauna fitilul până la 5 mm.
  • Stingeți lumânarea când ajunge la ultimii 5 mm de ceară și nu o mai reaprindeți.
  • Lăsați cel puțin 10 cm distanță între două lumânări aprinse.
  • Asigurați-vă că lumânarea aprinsă este poziționată pe o suprafață rezistentă la temperaturi înalte.
  • Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă mai mult de 4 ore.
  • Niciodată nu lăsați o lumânare aprinsă nesupravegheată.
  • Nu lăsați lumânările la îndemâna copiilor sau în preajma animalelor de casă.

   

  Depozitare: A se păstra la loc uscat și ferit de acțiunea directă a razelor de soare.

   

  De ce să alegeți lumânările noastre?

  • Ceară naturală 100% – lumânările MyGrace sunt produse folosind ceară naturală 100%, respectiv: ceară de soia pură sau ceară de palmier. De asemenea, decorul lumânărilor turnate în recipiente este reprezentat de flori naturale uscate, iar fitilul este fie de bumbac, fie de lemn.
  • Produse sustenabile, prietenoase cu mediul – ceara este naturală, recipientele sunt reciclabile, iar ambalajele sunt simple, din hârtie.
  • Produse handmade – lumânările noastre sunt realizate și turnate manual cu pasiune și răbdare, iar decorul este aplicat cu măiestrie și cu multă atenție la detalii.
  • Parfumuri premium – parfumuri discrete, durabile, special concepute pentru aceste tipuri de ceară.
  • Produs 100% românesc – MyGrace susține producătorii locali, punând preț pe calitate, creativitate și atenție la detalii. Astfel a luat naștere și gama de produse MyGrace Home & Care, prin colaborare cu producători dedicați, talentați și muncitori. În acest fel, susținem dezvoltarea micilor afaceri locale și, totodată, contribuim la introducerea pe piață a unor produse calitative, 100% organice, prietenoase cu mediul.
  • Produse unicat – produsele handmade sunt unice datorită procesului artizanal, așa că vă puteți bucura, de fiecare dată, de un nou produs, special conceput pentru voi.

  Totodată, lumânările din ceară de palmier prezintă o serie de beneficii particulare care ar trebui să vă convingă să alegeți lumânările din ceară naturală în detrimentul celor din parafină:

  • Impact redus asupra mediului – ceara de palmier este un produs vegetal, organic, biodegradabil, obținut din uleiul de palmier (provenit din surse sustenabile), spre deosebire de parafină, care provine din țiței.
  • Ceara de palmier asigură o ardere mai curată – calitatea aerului nu va fi afectată odată cu aprinderea lumânărilor din ceară de palmier deoarece acestea nu emană substanțe toxice nocive.
  • Timpul de ardere rezonabil – vă puteți bucura de o durată rezonabilă de ardere care depinde de dimensiunea lumânării și de design-ul acesteia; spre deosebire de lumânările din ceară de soia, care au un timp de ardere mai îndelungat (deoarece punctul de topire este mai scăzut), lumânările din ceară de palmier vor arde mai repede (având un punct de topire mai ridicat).
  • Varietate de parfumuri și forme – lumânările din ceară de palmier pot conține o varietate de parfumuri și pot fi modelate sub numeroase forme, astfel încât voi să le alegeți pe cele care vi se potrivesc; spre deosebire de ceara de soia, lumânările din ceară de palmier vor menține mai bine aroma, rămânând o perioadă mai lungă de timp parfumate.

   

  Ceară

  Ceară palmier

  Note principale

  Crăciun – portocală, arțar, condimente

  Formă

  Omuleț de turtă dulce

  Culoare lumânare

  Alb

  Timp de ardere

  30-50 min

  Produs natural

  Ceară naturală 100%, ceară de palmier, pură Fitil din bumbac

  Produs handmade

  Producător local, produs 100% românesc

  Gramaj

  60 gr.

  Dimensiuni

  Lățime – 6,7 cm Înălțime – 7,5 cm Înălțime – 2,2 cm

  Colecții

  Christmas Edition, Handmade with Grace, MyGrace Home

  Coșul meu

  Ai adăugat produsul în coș.

  Close Favorite
  Close Recently Viewed
  Categorii