Accesoriu păr mireasă ”Be gorgeous – Silver”, argintiu, decorat cu cristale de sticlă și perle (set accesoriu păr și cercei)

250,00 lei

Stoc epuizat

 •  Tabel de mărimi
  Adaugă gratuit un mesaj personalizat
  Experiență de cadou la fiecare comandă
  Livrare standard  1-3 zile lucrătoare (19,9 lei)
  Livrare la Easybox  1-3 zile lucrătoare (12,9 lei)
  Livrare gratuită la comenzile de peste 129 lei.
 •  Livrare & Retur

  Formular de retur simplificat

  Condiți de retur

  Poți solicita un retur în termen de maximum 14 zile de la data primirii coletului. Ai retur rapid prin formularul de mai jos:

 •  Pune o întrebare
SKU: GRACE50036

Accesoriu păr mireasă ”Be gorgeous – Silver” – Accesoriu păr mireasă, argintiu, decorat cu cristale de sticlă și perle artificiale. Accesoriul este de tip bentiță, iar la capete se fixează cu agrafe. Este confecționat din aliaj metalic și este flexibil, mulându-se ușor pe cap. Accesoriul prezintă ca principale elemente decorative frunzele argintii, încrustate cu pietricele. Lungimea accesoriului de păr este de aproximativ 35 cm, iar lățimea este de 8 cm. De asemenea, accesoriul este însoțit de o pereche de cercei Drop, care păstrează aceeași tematică glamour, elegantă.

 

Comentariul MyGrace – Acest accesoriu de păr este un accesoriu statement, care va crea, cu siguranță, o ținută elegantă, extravagantă și vine însoțit de o pereche de cercei Drop, împreună accesorizând complet rochița voastră. Prin urmare, nu veți mai avea nevoie de alte bijuterii sau accesorii care să completeze outfit-ul vostru. De asemenea, bentița este flexibilă, fiind ușor de manevrat și, din punct de vedere al greutății, este un accesoriu de păr ușor.

 

Material

Aliaj metalic

Elemente

Cristale sticlă, Perle artificiale

Culoare

Argintiu

Lungime

35,0 cm

Lățime

8,0 cm

Colecții

Glamour is my middle name, Marry me

Coșul meu

Ai adăugat produsul în coș.

Favorite
Recently Viewed
Categorii

Accesoriu păr mireasă ”Be gorgeous - Silver”, argintiu, decorat cu cristale de sticlă și perle (set accesoriu păr și cercei)

250,00 lei

Pune o întrebare